• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини бібліотеки
  • Бібліотекарі Яворівської громади взяли участь у тренінгу "Права людини та Голодомор: викладання історії у ХХІ столітті".

Бібліотекарі Яворівської громади взяли участь у тренінгу "Права людини та Голодомор: викладання історії у ХХІ столітті".

2023-12-12

Голодомор в Україні став соціально - гуманітарною катастрофою глобального масштабу. Тому обов’язок кожного з нас пам’ятати та вшановувати невинно убієнних.

"Геноцид починається з вбивства однієї людини – не за те, що вона зробила, а через те, хто вона є" (Кофі Аннан). Пам’ятаємо!
Висловлюємо щирі слова подяки вчителю історії та правознавства Середкевицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів Михайлу Михайловичу Завадці, за професійність, інноваційний підхід, використанням різних історичних джерел та бажання поділитися історичними фактами про Голодомор в Україні, цікаву презентацію книги, яку отримали в дарунок "Майстерня історика" Валентини Курилів. Дана книга була видана за підтримки і порад багатьох людей і інституцій, серед яких українська представниця HREC, докторка історичних наук Людмила Гриневич (м.Київ) яка надавала наукові консультації.
Кiлькiсть переглядiв: 55

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.